La Riggiola – Din kakelbutik i Stockholm

Letar du efter dom vackraste kakel i Stockholm?
Besök LA RIGGIOLA på Rörstrandsgatan 13, S:t Eriksplan!
Planerar du bygga om ditt kök eller badrum och är på jakt efter ett kakel som verkligen motsvarar dina förväntningarna? Hos oss på LA RIGGIOLA Handmålat kakel från Vietri sul Mare, Italien hittar du den perfekta och snyggaste lösning till dina inom- och utomhus miljöer! Glaserade plattor som inte behöver någon behandling tillverkade i Södra Italien vid Amalfikusten, som kommer att berika ditt hem på ett personligt och smakfyllt sätt.
La Riggiola är din kakelbutik i Stockholm med en passion för handmålat och handtillverkat kakel och klinker. Vår exklusiva kollektion hämtas direkt från Vietri sul Mare, Italien, och ger ditt badrum och kök en unik italiensk touch. Besök vår kakelbutik i Stockholm och upptäck det bästa av Italien med La Riggiola!

kakel butik Stockholm

Handtillverkade smidebord

Handtillverkade smidebord, italienskt handmålat porslin och fantastiska golv hittar du på LA RIGGIOLA, din kakel- och inredningsbutik i Stockholm.

alvaniserat smide och handmålad lavasten från Vietri sul Mare i Italien är enastående materialval för inredning och möbeldesign. Galvanisering är en process där järn smälts samman med en zinkbeläggning, vilket ger smidet en exceptionell rostresistens och hållbarhet. Detta gör smidet mycket tåligt och perfekt för utomhus- och inomhusanvändning.

 

Handmålad lavasten, å andra sidan, är en äkta skatt från Vietri sul Mare. Lavastenen är naturligt frosttåligt och kan glaseras  och målas enligt kundens önskemål.

 Detta material är perfekt för ytor som bordsskivor och ger en exklusiv touch till varje inredning.

Tillsammans skapar galvaniserat smide och handmålad lavasten möbler och inredningsdetaljer som är både eleganta och långvariga, och som bär med sig den rika traditionen från Italien.

 

Välkommen till en värld av autentiskt hantverk från Vietri sul Mare!

La Riggiola är den ultimata kakelbutiken i Stockholm för dig som söker exklusivt handmålat och handtillverkat kakel och klinker till ditt badrum och kök. Vår kollektion är hämtad från det pittoreska Vietri sul Mare i Italien, och vi är stolta över att vara din främsta kakelbutik i Stockholm. Besök oss idag för att upptäcka vårt unika sortiment av kakel och klinker. Välkommen till La Riggiola – din kakelbutik i Stockholm för det bästa från Italien!