Frostbeständiga och halkhämmande plattor

För vackra och säkra miljöer

Våra vackra mönster och färger finns även med halkfri glasyr och på frostsäkra klinker. De passar perfekt i badrummet och i dina vackraste utomhusmiljöer. Varför välja mellan vackert och hållbart? Du kan nu ha båda, utan att behöva kompromissa. Nästan alla våra mönstrade och många av våra monokroma plattor är nu tillgängliga med dessa certifierade egenskaper.

Ta en titt på våra kollektioner och börja planera din nästa hemrenovering med en helt ny karaktär – och utökade möjligheter.

Frostbeständiga plattor

Genuint hantverk gör skillnaden: det är därför vi har utvecklat en ny version av våra mest klassiska terrakottaplattor, nu även tillgängliga som frostbeständiga klinker, naturligtvis fullt testade och certifierade. I vår kakelbutik i Stockholm och i  våra kollektioner hittar du ett brett urval av mönstrade och monokroma kakel med detta tillval som du kan köpa direkt i vår webbshop.

Du är självklart mer än välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Halksäkra plattor för inne- och utemiljöer

Vi på La Riggiola älskar vår hantverkstradition. Samtidigt är vi också medvetna om de snabbt föränderliga tiderna – och våra kunders behov. Därför erbjuder vi nu i vårt standardsortiment flera mönster och monokroma kakel som är certifierade i olika nivåer av halkskydd.
I vår webbshop föreslår vi en genomsnittlig R10-nivå på halksäkerhet – men på begäran tillverkar vi även halkskydd upp till R12. Vackert – och säkert!

Vi förverkligar dina visioner!

Njut av sommaren året runt och skapa ditt eget unika utrymme att dela med familj och vänner.
Där livet känns bra – alltid!